De Burgerij

Links

www.reinaerde.nl
Reinaerde is een zorgorganisatie in de regio Utrecht die zich richt op kinderen, jeugd en volwassenen. Voor een brede groep mensen die ondersteuning nodig heeft wil Reinaerde een optimale kwaliteit van bestaan bereiken.

www.eerlijkcadeau.nl
Eerlijk cadeau is een webwinkel waar je goed kunt slagen voor een origineel cadeau, geweldig leuke spullen en hebbedingen. Voor binnen en buiten. Alles eerlijk gemaakt door mensen met een beperking van zorgorganisatie Reinaerde.

www.dehogeweide.net
Grand Café en vergadercentrum dat wordt gerund door mensen met een beperking in Utrecht (Leidsche Rijn).
www.digitalegalarie.nl
Kunstatelier de Heygraeff is een atelier en kunstuitleen voor mensen met een verstandelijke beperking.

www.kopieerservicedeboemerang.nl
Reinaerde Kopieerservice de Boemerang in Leidsche Rijn is een kopieerservice met een kleine cadeauwinkel. Hier kunnen particulieren en bedrijven terecht voor kopieer- en mailingwerk.

www.amstelkade.nl
Op een prachtige locatie in Wilnis (bij Woerdense Verlaat) is Amstelkade gevestigd: natuurkampeerterreinen, kinderboerderij en theehuis ineen.

www.wijdedoelen.nl
De Wijde Doelen is een grafisch en keramisch atelier dat huist aan de Biltstraat in Utrecht. Er zijn twee afdelingen: een keramiekafdeling en een grafiekafdeling (tekenen, schilderen en linoleum snijden).

www.trondeel.nl
Reinaerde Atelier ’t Rondeel in Wijk bij Duurstede exposeert, verkoopt en verhuur originele kunst van zogeheten Outsider kunstenaars.

www.zizo-online.net
ZiZo is een winkel, atelier, lunchcafé en kopieservice ineen. Gevestigd in het hartje van Utrecht

www.atelierdeloeff.nl
Bij Atelier De Loeff worden bijzondere handgemaakte kaarsen en cadeaus ontworpen en gemaakt. Het atelier is gespecialiseerd in kaarsen en papier-machéartikelen die u nergens anders kunt kopen.

www.cadeaushophetatelier.nl
Cadeaushop Het Atelier in Houten verkoopt zelfgemaakte cadeaus. Je vindt hier dat ene speciale cadeautje dat door cliënten zelf is ontworpen en gemaakt.

www.debombardon.net
Dé feestwinkelspecialist in Veenendaal voor klein en groot. Op de site vindt u de meest originele kostuums en outfits voor bijna elk thema en feest. Voor meisjes, jongens en volwassenen.