Menu
1

We maken er een feestje van!

thumb

Feesten en jubilea

Het Eetatelier is een uitstekende feestlocatie. De fijne huiskamerachtige sfeer nodigt uit voor het vieren van een bijzondere verjaardag, 40-jarig huwelijk of een warm afscheid. Luxueus of juist toegankelijk? Wij zorgen graag voor verfijnde buffetten, smaakvolle borrelhapjes én natuurlijk voor een gezellige ambiance voor al je gasten. In overleg maken we een mooi plan om er jouw leukste feest van te maken!

thumb

Cateringen

Rijk belegde broodjes voor 40 personen, gezonde lunches met smoothies en salades, heerlijke proeverijen van zelfgemaakte taarten of uitgebreide buffetten voor een feestelijke gelegenheid. Wij draaien er ons hand niet voor om. Wij komen alles kant-en-klaar en ready-to-eat bij jou afleveren en halen waar nodig vuil servies en bestek de volgende dag weer bij je op.

thumb

Kookworkshops

Een kookworkshop is een heerlijk uitje voor je collega's, een groep vrienden of je familie. Na een welkomstdrankje en een borrelhapje ga je onder professionele begeleiding aan de slag in de keuken van Het Eetatelier. Jullie maken wereldse gerechten met diverse kooktechnieken. En dan volgt natuurlijk het belangrijkste: de proeverij!

thumb

Kinderkookworkshops

Het lekkerste verjaardagsfeestje van Houten vind je bij ons. Zet een koksmuts op, doe een schort op en kom met vrienden en vriendinnen een middagje heerlijke gerechtjes maken!

Mail, bel of kom langs om de mogelijkheden te bespreken!

.