Menu
1

Koffie en lekkers...

Het Koffieatelier

Verrukkelijke huisgemaakte taarten en ander lekkers bij de koffie of thee… Proef een brownie, een abrikozentaartje of ga voor appelgebak met slagroom. Elke keer een andere verrassing, maar altijd om je vingers bij af te likken.

Voor soep, tosti's en een aantal goed belegde broodjes draaien we onze hand niet om. En alles vers en uit eigen keuken natuurlijk!

Je bent van harte welkom.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

thumb

Kadootjes en koekjes

Bij ons kun je smakelijke zelfgemaakte koekjes kopen, maar ook leuke cadeautjes zoals handgemaakte poppetjes en knuffels, mooie ambachtelijke kannen, kommen, bordjes en mokken. We proberen je steeds te verrassen door het assortiment regelmatig te vernieuwen. Dus kom langs als je een origineel cadeautje zoekt.

thumb

Het Koffieatelier in het Huis van Houten

Huis van Houten is niet alleen de thuisbasis van het Koffieatelier maar ook van Bibliotheek Lek&IJssel, Lister, De Uitdaging, GGDrU, Centrum voor Jeugd en Gezin, College de Heemlanden, ‘Van Houten&Co’ en Reinaerde. Hoe fijn is het dat je bij je bezoek aan een van deze locaties bij het Koffieatelier terecht kunt voor een heerlijke kop koffie of thee met wat lekkers erbij?

Voor het huren van een ruimte in Huis van Houten, kun je terecht bij welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’. Klik hier voor meer informatie en contactgegevens.