Menu
1

Mensen verder helpen

Wat is jouw passie?

Bij het Eetatelier kun je leren en werken tegelijk. We zoeken met jou naar een plek die het beste bij je past: in het Eetatelier, het Koffieatelier of het Eetatelier To Go.

Samen kijken we niet alleen naar wat je wilt leren maar ook wat je talenten zijn. Wil je bijvoorbeeld het liefst op een plekje werken met veel mensen, voel je je meer thuis in de spoelkeuken of heb je een passie voor taarten bakken? Met deze informatie kunnen we een leerplan voor je maken. Je werkt altijd met een begeleider. Onze begeleiders kunnen op verschillende manieren worden ingezet, afhankelijk van de ondersteuning die jij nodig hebt. Maar ze zullen je altijd helpen het beste uit jezelf te halen.

Wat is er allemaal te doen?

Bij het Eetatelier vraag je aan gasten wat ze willen eten en drinken. Je serveert de maaltijden die zijn besteld. In de keuken leer je het maken van warme en koude dranken en met de koks bereid je de gerechten. Je mag ook de tafels afruimen en helpen met de afwas. En als je het leuk vindt, reken je af met de gasten.

In het Koffieatelier leer je allerlei soorten koffie maken en mooi te serveren. Maar ook bakken we regelmatig overheerlijke koekjes en taarten.

Kortom: alles om het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Voor wie?

Iedereen met een achterstand tot de arbeidsmarkt nodigen wij van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij denken aan mensen met een lichte verstandelijke beperking, mensen die willen re-integreren, schoolverlaters, maar ook mensen met een zorgindicatie en mensen die willen deelnemen aan sociale activering. We verwachten van je dat je:

• goed kunt lopen, want het is soms erg druk;
• redelijk kunt praten (met klanten en collega’s);
• interesse voor horeca hebt;
• de handen uit de mouwen wil steken;
• in een bepaalde mate zelfstandig kunt werken;
• kunt samenwerken met anderen.

Heb je interesse om een keer kennis te maken of om een dagje mee te draaien? Neem dan contact op via klantadvies@reinaerde.nl of 030-2875210.